Ambasádor viac na webe
Bezmäsité jedlá

Kanapka s mozzarellou a pestom zo sušených paradajok

Kanapka s mozzarellou a pestom zo sušených paradajok

Suroviny na 4 porcie

  • Sušené paradajky v olivovom oleji s oreganom, 120 g
  • Parmezán jemne strúhaný, 30 g
  • Cesnak, 2 strúčiky
  • Píniové semienka, 1 polievková lyžica
  • Mozzarellové guľôčky, 12 ks
  • Koktailové paradajky, 6 ks
  • Čerstvá bazalka, malé lístky, 12 ks
  • Napichovadlá, špáradlá, 12 ks
  • Ciabatta , 3 plátky

Postup

  1. Paradajky rozotrieme v mažiari s cesnakom a opečenými semiačkami. Na prípravu môžeme použiť aj kuchynský tyčový mixér.
  2. Plátky ciabatty nakrájame na polovice, potrieme pestom, uložíme polovicu paradajky, bazalkový lístok a guľôčku mozzarelly.
  3. Aby to všetko držalo pokope, prepichneme napichovadlom na chuťovky alebo špáradlom.
Obrázok receptu
Stiahnuť