Ambasádor Krušovice Královská 12° Viac na webe
Mäsité jedlá

Kačací wrap

Kačací wrap

Suroviny na 4 porcie

  • Zemiaková lokša, 4ks
  • Pečené kačacie mäso bez kosti, 300g
  • Nekrmená kačacia pečeň, 250g
  • Červená cibuľa, 80g
  • Listový šalát, 80g
  • Syr s modrou plesňou/dor blue, 80g
  • Kyslá smotana, 200ml
  • Čerstvá pažítka krájaná, 10 PL
  • Soľ, čerstvo mleté korenie
  • Masť a výpek z pečenej kačice

Postup

Pečeň očistíme a prekrojíme na 3 – 4 ks, orestujeme na masti, osolíme okoreníme, kačacie mäso vykostíme, natrháme na menšie kúsky a prehrejeme vo výpeku z kačice. Lokše ohrejeme, potrieme masťou z pečenej kačice, mäso a pečeň uložíme na lokše spolu so šalátom, s tenkými plátkami červenej cibule a s kúskami syra. Naplnené pevne zvinieme, podávame prekrojené s pažítkovou smotanou. Do smotany môžeme použiť bylinky podľa vlastnej chuti.
Recept
Stiahnuť
Obrázok receptu
Stiahnuť
Facebook príspevok
Stiahnuť
Kalkulácia receptu
Stiahnuť