Potrebuje váš podnik zmenu interiéru? Inšpirujte sa dizajn
konceptmi od renomovaných architektov. Bližšie podmienky
spolupráce k dizajn konceptom vám poskytne váš
obchodný zástupca spoločnosti
vymaľovanie stien interiéru
výmena baru
kovový policový systém za barom
obloženie stien za barovým pultom
výmena svietidiel
branding
Koncept referenčného pubu značky Zlatý Bažant je inšpirovaný slovenskou tradíciou a pravými materiálmi. Nosným prvkom je murovaný bar z keramickej plotovky s výčapnými stojanmi v tvare pivovarských komínov. Drevený obklad steny za barom z kefovaných, patinovaných dosiek dopĺňa policový systém z oceľovej konštrukcie a dekorácia prerezaných pivných sudov.
Atmosféru podniku dotvára fototapeta ilustrácií cesty piva z poľa až do varne/tankov.
Stiahnuť dizajnInteriér referečného pubu Krušovice predstavuje pub pre moderného kráľa, ktorý má rád dobré jedlo, kvalitné pivo a prémiový pocit. Červená stolička pri každom stole je určená práve pre neho, „kráľa danej chvíle“. Centrálne umiestnený drevený bar so zlatými výčapnými stojanmi, zlatým pivným tankom a lesklými čiernymi obkladačkami dodávajú punc prémiovosti.
Stiahnuť dizajnKu kvalitnej HoReCa prevádzke neodmysliteľne patrí aj prvotriedna gastronómia. Ponúkame vám komplexný servis zabezpečenia vašej kuchyne.
Spolupracujeme aj s poprednými šéfkuchármi, ktorí vám pomôžu profesionálne navrhnúť a vybaviť kuchyňu vrátane usporiadania kuchynských spotrebičov, pripraviť jedálny lístok a prakticky zaškoliť kuchárov priamo vo vašej prevádzke. V spolupráci so šéfkuchármi vieme odporučiť, ako správne vybaviť a usporiadať kuchyňu, aby bola vaša stratégia naplnená.
Pred samotnou realizáciou kuchyne je potrebné mať do detailu premyslenú stratégiu prípravy jedál. Preto vám ponúkame niekoľko jednoduchých otázok, na ktoré si pred začiatkom rekonštrukcie odpovedajte:
Náš šéfkuchár Laci Horňáček vám na základe svojich dlhoročných skúseností odporučí, ako správne vybaviť a usporiadať kuchyňu, aby bola vaša stratégia naplnená.
S ohľadom na typ podniku, jeho zameranie, lokalitu či domácich dodávateľov potravín vám pomôžeme pripraviť návrh jedálneho lístka. Aby bol jedálny lístok atraktívny, je dobré ho pravidelne aktualizovať a dopĺňať sezónnymi ponukami. Inšpirujte sa novými nápadmi a receptmi, ktoré nájdete v sekcii PIVO & JEDLO.
Atraktívne menu je len začiatok. Najdôležitejšia je jeho príprava, foodstyling a, samozrejme, chuť výsledného jedla. Preto vám ponúkame praktické zaškolenie vášho personálu za pomoci nášho šéfkuchára Laciho Horňáčka. Priamo vo vašej prevádzke vám ukážeme, ako pripraviť vaše menu krok za krokom.