Vylepšite vašu prevádzku:
Dizajn
koncept

Potrebuje váš podnik zmenu interiéru? Inšpirujte sa dizajn
konceptmi od renomovaných architektov. Bližšie podmienky
spolupráce k dizajn konceptom vám poskytne váš
obchodný zástupca spoločnosti HEINEKEN.

Referenčný pub

prevádzka musí použiť len niektoré prvky interiéru

vymaľovanie stien interiéru
výmena baru
kovový policový systém za barom
obloženie stien za barovým pultom
výmena svietidiel
branding

img

Zlatý bažant pub

Koncept referenčného pubu značky Zlatý Bažant je inšpirovaný slovenskou tradíciou  a pravými materiálmi. Nosným prvkom je murovaný bar z keramickej plotovky s výčapnými stojanmi v tvare pivovarských komínov. Drevený obklad steny za barom z kefovaných, patinovaných dosiek dopĺňa policový systém z oceľovej konštrukcie a dekorácia prerezaných pivných sudov.

Atmosféru podniku dotvára fototapeta ilustrácií cesty piva z poľa až do varne/tankov.

Stiahnuť dizajn
img img
Mestečko Bratislava
Bratislava
img
Sladovňa pod čebraťom
Ružomberok
img

Krušovice PUB

Interiér referečného pubu Krušovice predstavuje pub pre moderného kráľa, ktorý má rád dobré jedlo, kvalitné pivo a prémiový pocit. Červená stolička pri každom stole je určená práve pre neho, „kráľa danej chvíle“. Centrálne umiestnený drevený bar so zlatými výčapnými stojanmi, zlatým pivným tankom a lesklými čiernymi obkladačkami dodávajú punc prémiovosti.

Stiahnuť dizajn
img
Krušovice PUB
Kysucké Nové Mesto
img
Luník pub
Poprad
img img
Koruna
Vranov nad Topľou

Koncept kuchyňa

Ku kvalitnej HoReCa prevádzke neodmysliteľne patrí aj prvotriedna gastronómia. Ponúkame vám komplexný servis zabezpečenia vašej kuchyne.

Spolupracujeme aj s poprednými šéfkuchármi, ktorí vám pomôžu profesionálne navrhnúť a vybaviť kuchyňu vrátane usporiadania kuchynských spotrebičov, pripraviť jedálny lístok a prakticky zaškoliť kuchárov priamo vo vašej prevádzke. V spolupráci so šéfkuchármi vieme odporučiť, ako správne vybaviť a usporiadať kuchyňu, aby bola vaša stratégia naplnená.

Vybavenie kuchyne

Pred samotnou realizáciou kuchyne je potrebné mať do detailu premyslenú stratégiu prípravy jedál. Preto vám ponúkame niekoľko jednoduchých otázok, na ktoré si pred začiatkom rekonštrukcie odpovedajte:

  • Aké jedlá budete predávať?
  • Ktoré typy jedál sú pre vás nosné?
  • Koľko jedál denne vydáte?
  • Aká má byť kapacita kuchyne?

Náš šéfkuchár Laci Horňáček vám na základe svojich dlhoročných skúseností odporučí, ako správne vybaviť a usporiadať kuchyňu, aby bola vaša stratégia naplnená.

img

Jedálny lístok

S ohľadom na typ podniku, jeho zameranie, lokalitu či domácich dodávateľov potravín vám pomôžeme pripraviť návrh jedálneho lístka. Aby bol jedálny lístok atraktívny, je dobré ho pravidelne aktualizovať a dopĺňať sezónnymi ponukami. Inšpirujte sa novými nápadmi a receptmi, ktoré nájdete v sekcii PIVO & JEDLO.

img

Zaškolenie kuchárov

Atraktívne menu je len začiatok. Najdôležitejšia je jeho príprava, foodstyling a, samozrejme, chuť výsledného jedla. Preto vám ponúkame praktické zaškolenie vášho personálu za pomoci nášho šéfkuchára Laciho Horňáčka. Priamo vo vašej prevádzke vám ukážeme, ako pripraviť vaše menu krok za krokom.

img
Mám záujem o zmenu interiéru
alebo kuchyne