Dizajn koncepty

Potrebuje váš podnik zmenu interiéru? Inšpirujte sa dizajn konceptmi od renomovaných architektov. Bližšie podmienky spolupráce na dizajn konceptoch vám poskytne váš obchodný zástupca HEINEKEN.

Koncept puby

Koncept puby

Prispôsobte objem rekonštrukcie svojim potrebám a možnostiam. Predstavujeme vám tri úrovne modernizácie vášho podniku:

1. GREP (Program základnej opravy)

Ide o malú rekonštrukciu, ktorá zahŕňa:

  • vymaľovanie stien interiéru
  • zmena baru a steny za barovým pultom

2. REFERENČNÝ PUB (prevádzka musí použiť len niektoré prvky interiéru)

Ide o strednú úroveň rekonštrukcie, ktorá zahŕňa:

  • vymaľovanie stien interiéru
  • výmena baru
  • kovový policový systém za barom
  • obloženie stien za barovým pultom
  • výmena svietidiel
  • branding

3. BRAND PODNIK (prevádzka musí použiť všetky dohodnuté prvky interiéru)

Ide o najvyššiu úroveň rekonštrukcie, ktorá zahŕňa:

  • návrh dispozičného riešenia od bytového priestoru a kuchyne
  • rekonštrukcia priestoru od podlahy, stien, baru a priestoru za ním, sedenia, osvetlenia vrátane špeciálnych prvkov
  • marketingová podpora v podobe vytvorenia nového loga, webu a FB dizajnu.
Zlatý Bažant Pub
Zlatý Bažant Pub
Krušovice Pub
Krušovice Pub
Starobrno Pub
Starobrno Pub
Corgoň Pub
Corgoň Pub
Kelt Pub
Kelt Pub
Martiner Pub
Martiner Pub

KONCEPT KUCHYŇA

Ku kvalitnej HoReCa prevádzke neodmysliteľne patrí aj prvotriedna gastronómia. Ponúkame vám komplexný servis zabezpečenia vašej kuchyne. Spolu s naším šéfkuchárom Lacim Horňáčkom, známym šéfkuchárom z televíznych obrazoviek, vám pomôžeme profesionálne navrhnúť a vybaviť kuchyňu vrátane usporiadania kuchynských spotrebičov, pripraviť jedálny lístok a prakticky zaškoliť kuchárov priamo vo vašej prevádzke.

VYBAVENIE KUCHYNE
VYBAVENIE KUCHYNE

Pred samotnou realizáciou kuchyne je potrebné mať do detailu premyslenú stratégiu prípravy jedál. Preto vám ponúkame niekoľko jednoduchých otázok, na ktoré si pred začiatkom rekonštrukcie odpovedajte:

  • Aké jedlá budete predávať?
  • Ktoré typy jedál sú pre vás nosné?
  • Koľko jedál denne vydáte?
  • Aká má byť kapacita kuchyne?

Náš šéfkuchár Laci Horňáček vám na základe svojich dlhoročných skúseností odporučí, ako správne vybaviť a usporiadať kuchyňu, aby bola vaša stratégia naplnená.

JEDÁLNY LÍSTOK
JEDÁLNY LÍSTOK

S ohľadom na typ podniku, jeho zameranie, lokalitu či domácich dodávateľov potravín vám pomôžeme pripraviť návrh jedálneho lístka. Aby bol jedálny lístok atraktívny, je dobré ho pravidelne aktualizovať a dopĺňať sezónnymi ponukami. Inšpirujte sa novými nápadmi a receptmi, ktoré nájdete v sekcii Atraktívne PIVO & JEDLO.

ZAŠKOLENIE KUCHÁROV
ZAŠKOLENIE KUCHÁROV

Atraktívne menu je len začiatok. Najdôležitejšia je jeho príprava, foodstyling a, samozrejme, chuť výsledného jedla. Preto vám ponúkame praktické zaškolenie vášho personálu za pomoci nášho šéfkuchára Laciho Horňáčka. Priamo vo vašej prevádzke vám ukážeme, ako pripraviť vaše menu krok za krokom.

V PRÍPADE ZÁUJMU O ZMENU INTERIÉRU ALEBO KUCHYNE NÁS NEVÁHAJTE KONTAKTOVAŤ POMOCOU PRILOŽENÉHO FORMULÁRA