Na kvalite čapovaného piva sa na 50 % podieľa pivovar a na 50 % samotný podnik.
Je preto dôležité, aby ste venovali pozornosť
starostlivosti o pivo - od čistenia pivných rúrok až po správnu
techniku čapovania. Naučíme vás, ako na to.
Predstavujem Vám náš tréningový a edukačný program pre prácu s pivom, rituálom čapovania a prezentáciou produktu pred konzumentami. Náš tréner a dlhoročný odborník na gastro - Martin „Melo“ Meliš trénuje a vzdeláva majiteľov, manažérov, a zamestnancov podnikov ako sa o pivo správne starať, správne čapovať, a o pive rozprávať tak aby sa Vaši zákazníci k Vám radi vracali na vždy dobré a správne načapované pivo.
Pre viac informácii o podmienkach prihlásenia sa na náš kurz umenia čapovať prosím kontaktujte nášho obchodného zástupcu, alebo nás kontaktujte na horecaacademy@heineken.com.