v tejto sekcii sa dozviete:
 Sekcia pivné poradenstvo je rozdelená 
 na 6 vzdelávacích celkov. 
 Zvetrané pivo môže mať vplyvom oxidácie pachuť ražného chleba, grepového džúsu a pod. Je potrebné zistiť dátum narazenia suda a v prípade tejto oxidácie je potrebné pivo zlikvidovať.
 Pozri foto:

 Skontroluj hodnotu tlaku na manometroch; pri vyšších tlakoch dochádza rýchlejšie k oxidačným zmenám.
 Pozri foto:

 Skontroluj utiahnutie závitu fittingu a neporušenosť tesnenia.
 Pozri foto: 
 
 Skontroluj systém narážania sudov do série - vždy musia byť úplne vyčepované oba sudy a až potom ďalšie narazené. Vďaka nečistotám v prepojovacom vedení môže tiež dôjsť ku kontaminácii piva.
Pivo je kalné, zapácha, je reinfikované
Pivo veľmi pení