Vedeli ste, že pivo je po káve a čaji tretím najrozšírenejším
nápojom na svete? Alebo, že existuje vyše 4 000 druhov piva,
ktoré sa rozdeľujú do pivných štýlov, či chuťových segmentov?
Tieto, ako aj mnohé ďalšie informácie, vrátane základných
pravidiel párovania piva a jedla, sa dozviete práve tu.
Sekcia PIVO A JEDLO je rozdelená
na 12 vzdelávacích celkov.
s reďkovkami a syrom
(Maccu di San Giuseppe)
plnené balkánskym syrom
(turecký baklažán plnený zeleninou)
s medovo-tymianovou zálievkou
Tartar z pečených baklažánov
s kaparovou omáčkou
s cibuľou a korením v oleji
s cibuľou a korením v oleji
v plátkoch mrkvy s hubami a omáčkou z pečenej šalotky
cícerom a syrom feta
cícerom a syrom feta
cícerom a syrom feta
a pestom zo sušených paradajok
a špenátom (so šalviovým maslom a syrom pecorino)
s údenou paprikou a špenátovými haluškami
Mäsité jedlá
Ryby