Vylepšite vašu prevádzku:
Pivo
a jedlo

Vedeli ste, že pivo je po káve a čaji tretím najrozšírenejším
nápojom na svete? Alebo, že existuje vyše 4 000 druhov piva,
ktoré sa rozdeľujú do pivných štýlov, či chuťových segmentov?
Tieto, ako aj mnohé ďalšie informácie, vrátane základných
pravidiel párovania piva a jedla, sa dozviete práve tu.

     Pivo a jedlo       Recepty: Bezmäsité jedlá       Kanapka s mozzarellou a pestom zo sušených paradajok

Kanapka s mozzarellou a pestom zo sušených paradajok

Suroviny na 4 porcie

  • Sušené paradajky v olivovom oleji s oreganom, 120 g
  • Parmezán jemne strúhaný, 30 g
  • Cesnak, 2 strúčiky
  • Píniové semienka, 1 polievková lyžica
  • Mozzarellové guľôčky, 12 ks
  • Koktailové paradajky, 6 ks
  • Čerstvá bazalka, malé lístky, 12 ks
  • Napichovadlá, špáradlá, 12 ks
  • Ciabatta, 3 plátky

Postup

  1. Paradajky rozotrieme v mažiari s cesnakom a opečenými semiačkami. Na prípravu môžeme použiť aj kuchynský tyčový mixér.
  2. Plátky ciabatty nakrájame na polovice, potrieme pestom, uložíme polovicu paradajky, bazalkový lístok a guľôčku mozzarelly.
  3. Aby to všetko držalo pokope, prepichneme napichovadlom na chuťovky alebo špáradlom.
image

Bezmäsité jedlá

Pšeničné a korenisté

img
Naspäť

Cícerový falafel ako burger s miso majonézou

Pokračovať

Ravioli plnené kozím
syrom a špenátom

Nasleduje

Ravioli plnené kozím <br/> syrom a špenátom

Pokračovať