Vylepšite vašu prevádzku:
Pivo
a jedlo

Vedeli ste, že pivo je po káve a čaji tretím najrozšírenejším
nápojom na svete? Alebo, že existuje vyše 4 000 druhov piva,
ktoré sa rozdeľujú do pivných štýlov, či chuťových segmentov?
Tieto, ako aj mnohé ďalšie informácie, vrátane základných
pravidiel párovania piva a jedla, sa dozviete práve tu.

     Pivo a jedlo       Recepty: Mäsité jedlá       Plátky surovej hovädzej sviečkovice s horčicovou majonézou

Plátky surovej hovädzej sviečkovice s horčicovou majonézou

Suroviny na 4 porcie

  • Hovädzia sviečkovica, 320 g
  • Majonéza, 80 g
  • Smotana sladká, 2 PL
  • Horčica, 1 PL
  • Worcesterská omáčka, 1 ČL
  • Tabasco
  • Soľ
  • Korenie čierne mleté
  • Rukola
  • Žerucha

Postup

  1. Mäso nakrájame na tenké plátky. Ak nemáme nárezový stroj a plátky krájame ručne, môžeme ich jemne roztlačiť rukou alebo valčekom na cesto pod potravinárskou fóliou. Plátky rozložíme na taniere tak, aby sa minimálne prekrývali.
  2. Majonézu zamiešame s ostatnými surovinami a necháme odstáť v chladničke 15 minút, aby sa chute spojili.
  3. Mäso pokvapkáme ochutenou majonézou, okoreníme a ozdobíme rukolou a žeruchou.
image

Ambasádor

Heineken

image

Mäsité jedlá

Ľahké sladové

img
Naspäť

Šalát s mozzarellou, prosciuttom a žltým melónom

Pokračovať

Kanapka rozbif, čedar, brusnice

Nasleduje

Kanapka rozbif, čedar, brusnice

Pokračovať