Vylepšite vašu prevádzku:
Pivo
a jedlo

Vedeli ste, že pivo je po káve a čaji tretím najrozšírenejším
nápojom na svete? Alebo, že existuje vyše 4 000 druhov piva,
ktoré sa rozdeľujú do pivných štýlov, či chuťových segmentov?
Tieto, ako aj mnohé ďalšie informácie, vrátane základných
pravidiel párovania piva a jedla, sa dozviete práve tu.

     Pivo a jedlo       Recepty: Mäsité jedlá       Hovädzí Reuben sandwich

Hovädzí Reuben sandwich

Suroviny na 4 porcie

  • Hovädzie pastrami plátky, 300 g
  • Kyslá kapusta, 400 g
  • Červená cibuľa 1/2 malej
  • Petržlenová vňať, 1 PL
  • Drvená rasca, 1/2 ČL
  • Slnečnicový olej, 1 PL
  • Chlieb, 8 krajíčkov
  • Majonéza, 480 ml
  • Med, 1 PL
  • Horčica Dijon, 2 PL
  • Soľ, čierne mleté korenie
  • Stonkový zeler, 200 g
  • Šalátová uhorka, 200 g
  • Karotka, 200 g
  • Syr na zapečenie, 8 plátkov
  • Drevené špáradlá, 8 ks

Postup

  1. Zeleninu očistíme a nakrájame na hranolčeky veľkosti prsta.
  2. Z majonézy, horčice a medu vymiešame dip, osolíme a okoreníme. Cibuľu nakrájame nadrobno, zmiešame s kyslou kapustou, ochutíme rascou, petržlenovou vňaťou a zjemníme olejom. Chlieb opečieme nasucho, na spodný diel chleba navrstvíme kapustový šalát, plátky pastrami, plátok syra a krátko necháme zapiecť pod vrchným grilom v el. rúre. Preložíme vrchným dielom chleba, zafixujeme napichovadlami a prekrojíme na polovice.
  3. Podávame s hranolčekmi čerstvej zeleniny a dipom v samostatnej miske. Pastrami môžeme nahradiť obdobným hovädzím mäsom alebo hovädzou jemne zaúdenou šunkou.
image

Ambasádor

Zlatý Bazant Tmavé

image

Mäsité jedlá

Pražené a čokoládové

img
Naspäť

Špíz z kuracej pečene v oravskej slaninke

Pokračovať

Bavorský hot-dog

Nasleduje

Bavorský hot-dog

Pokračovať