Vylepšite vašu prevádzku:
Pivo
a jedlo

Vedeli ste, že pivo je po káve a čaji tretím najrozšírenejším
nápojom na svete? Alebo, že existuje vyše 4 000 druhov piva,
ktoré sa rozdeľujú do pivných štýlov, či chuťových segmentov?
Tieto, ako aj mnohé ďalšie informácie, vrátane základných
pravidiel párovania piva a jedla, sa dozviete práve tu.

     Pivo a jedlo       Recepty: Mäsité jedlá       Kačací wrap

Kačací wrap

Suroviny na 4 porcie

  • Zemiaková lokša, 4 ks
  • Pečené kačacie mäso bez kosti, 300 g
  • Nekrmená kačacia pečeň, 250 g
  • Červená cibuľa, 80 g
  • Listový šalát, 80 g
  • Syr s modrou plesňou/dor blue, 80 g
  • Kyslá smotana, 200 ml
  • Čerstvá pažítka krájaná, 10 PL
  • Soľ, čerstvo mleté korenie
  • Masť a výpek z pečenej kačice

Postup

  1. Pečeň očistíme a prekrojíme na 3 – 4 ks, orestujeme na masti, osolíme okoreníme, kačacie mäso vykostíme, natrháme na menšie kúsky a prehrejeme vo výpeku z kačice.
  2. Lokše ohrejeme, potrieme masťou z pečenej kačice, mäso a pečeň uložíme na lokše spolu so šalátom, s tenkými plátkami červenej cibule a s kúskami syra.
  3. Naplnené pevne zvinieme, podávame prekrojené s pažítkovou smotanou. Do smotany môžeme použiť bylinky podľa vlastnej chuti.
image

Ambasádor

Krušovice Královská 12°

image

Mäsité jedlá

Chmeľové a horké

img
Naspäť

Garbanzas - pikantný cícer s mäsom a klobásou

Pokračovať

Kačacie stehno
s dusenou  kapustou 
a zemiakovými šúľancami

Nasleduje

Kačacie stehno<br/> s dusenou kapustou <br/>a zemiakovými šúľancami

Pokračovať