Vylepšite vašu prevádzku:
Pivo
a jedlo

Vedeli ste, že pivo je po káve a čaji tretím najrozšírenejším
nápojom na svete? Alebo, že existuje vyše 4 000 druhov piva,
ktoré sa rozdeľujú do pivných štýlov, či chuťových segmentov?
Tieto, ako aj mnohé ďalšie informácie, vrátane základných
pravidiel párovania piva a jedla, sa dozviete práve tu.

     Pivo a jedlo       Recepty: Mäsité jedlá       Kuracie stripsy so zeleninovými hranolkami a dressingom Samuraj

Kuracie stripsy so zeleninovými hranolkami a dressingom Samuraj

Suroviny na 4 porcie

  • Kuracie psia, 250 g
  • Solamil, 8 PL
  • Zmes korenia na grilovanie, 4 PL
  • Vajce, 2 ks
  • Drvené kukuričné lupienky, 80 g
  • Zeler, 1 stredne veľký
  • Mrkva, 2 veľké
  • Morská soľ
  • Majonéza, 100 ml
  • Paprikové pyré/napr ljutenica, ajvar…, 80 g
  • Kečup, 2 PL
  • Brandy, 20 ml
  • Soľ, čierne mledté korenie - hnedý cukor, chilli / podľa chuti
  • Olej na vyprážanie, 200 ml

Postup

  1. Majonézu zmiešame s paprikovým pyré, kečupom a brandy, ochutíme a odložíme v chlade.
  2. Kuracie prsia nakrájame na rezance veľkosti malíčka, osolíme (podľa obsahu soli v zmesi), obalíme v zmesi obľúbeného grilovacieho korenia a 4 PL solamylu, v rozšľahaných vajíčkach a drvených kukuričných lupienkoch.
  3. Očistenú zeleninu nakrájame na väčšie hranolčeky, obalíme v solamyle. Ako prvú fritujeme zeleninu, potom kuracie strips, tuk odsajeme kuchynskou papierovou utierkou, hranolčeky solíme vločkami morskej soli až na tanieri.
image

Ambasádor

Krušovice Královská 12°

image

Mäsité jedlá

Chmeľové a horké

img
Naspäť

Kačacie stehno
s dusenou  kapustou 
a zemiakovými šúľancami

Pokračovať

Pomaly pečené trhané hovädzie so zemiakmi v šupke

Nasleduje

Pomaly pečené trhané hovädzie so zemiakmi v šupke

Pokračovať