Vylepšite vašu prevádzku:
Pivo
a jedlo

Vedeli ste, že pivo je po káve a čaji tretím najrozšírenejším
nápojom na svete? Alebo, že existuje vyše 4 000 druhov piva,
ktoré sa rozdeľujú do pivných štýlov, či chuťových segmentov?
Tieto, ako aj mnohé ďalšie informácie, vrátane základných
pravidiel párovania piva a jedla, sa dozviete práve tu.

     Pivo a jedlo       Recepty: Ryby       Údený losos s kôprovo-smotanovým krémom

Údený losos s kôprovo-smotanovým krémom

Suroviny na 4 porcie

  • Údený losos plátky, 100 g
  • Smotanový syr 25 – 30 % tuku
    (Lučina, mascarpone), 65 g
  • Čerstvý kôpor nakrájaný najemno, 1 polievková lyžica + nepokrájaný (na dekoráciu)
  • Čierny ražný chlieb, 50 g

Postup

  1. Syr vyložíme z chladničky hodinu pred prípravou, aby sa ľahšie rozotieral. Zamiešame s nakrájaným kôprom.
  2. Chlieb nakrájame na malé kocky 2 x 2 cm s výškou 1,5 cm. Na každú kocku dáme 1 čajovú lyžičku kôprového krému.
  3. Lososa nakrájame alebo trháme ručne na plátky. Z nich tvarujeme chuťovky.
  4. Ozdobíme kôprom, podávame chladené, s napichovadlom alebo na lyžičke.
image

Ambasádor

Edelweiss

image

Ryby

Plne sladové

img
Naspäť

Grilovaný halibut s omáčkou salmoriglio
a paradajkami

Pokračovať

Burger Hokkaido s údeným lososom a wasabi

Nasleduje

Burger Hokkaido s údeným lososom a wasabi

Pokračovať