Vitajte v sekcii programu:
Umenie
čapovať

v tejto sekcii sa dozviete:

  • najčastejšie techniky čapovania
  • udržiavanie čistých pohárov
  • estetika čapovaného piva

Sekcia UMENIE ČAPOVAŤ je rozdelená
na 10 vzdelávacích celkov.

Umenie čapovať
Čapovanie
4 kroky správneho čapovania
Technika
Čistý pohár
Starostlivosť o poháre Mechanické čistenie Čistiace prostriedky
Estetika
Senzorické vlastnosti piva Branding skla

     Umenie čapovať

Umenie čapovať

Našim cieľom je kontinuálne budovať a zvyšovať kvalitu čapovaného piva.

Prejdite si naše videokurzy s  pivným expertom spoločnosti HEINEKEN Slovensko Martinom „Melom“ Melišom.

Zásady správneho čapovania

Na kvalite čapovaného piva sa na 50 % podieľa pivovar a na 50 % samotný podnik. Je preto dôležité, aby ste venovali pozornosť starostlivosti o pivo – od čistenia pivných rúrok až po správnu techniku čapovania.

  • img Opláchni
  • img Načapuj
  • img Skontroluj
  • img Podávaj
  • img 1. Opláchni
  • img 2. Načapuj
  • img 3. Skontroluj
  • img 4. Podávaj
Pokračovať

4 kroky správneho čapovania

Nasleduje

4 kroky správneho čapovania

Pokračovať
Umenie čapovať
Umenie čapovať
Čapovanie
4 kroky správneho čapovania
Technika
Čistý pohár
Starostlivosť o poháre Mechanické čistenie Čistiace prostriedky
Estetika
Senzorické vlastnosti piva Branding skla