Vitajte v sekcii programu:
Umenie
čapovať

v tejto sekcii sa dozviete:

  • najčastejšie techniky čapovania
  • udržiavanie čistých pohárov
  • estetika čapovaného piva

Sekcia UMENIE ČAPOVAŤ je rozdelená
na 10 vzdelávacích celkov.

Umenie čapovať
Čapovanie
4 kroky správneho čapovania
Technika
Čistý pohár
Starostlivosť o poháre Mechanické čistenie Čistiace prostriedky
Estetika
Senzorické vlastnosti piva Branding skla

     Umenie čapovať       Estetika     Branding skla

Branding skla

Pivo si zákazník všetkými zmyslami najlepšie vychutná, pokiaľ je naservírované správne a s úsmevom.

A to vždy v značkovom pohári s logom natočeným smerom k zákazníkovi a na čistom podtácku rovnakej značky. Poháre brandované pre limonády používame zásadne iba pre limonádu. Pivo načapované do takéhoto pohára potom nedrží penu a má cudziu arómu.

img
img
img
img
img
img
img
Naspäť

Senzorické vlastnosti piva

Umenie čapovať
Umenie čapovať
Čapovanie
4 kroky správneho čapovania
Technika
Čistý pohár
Starostlivosť o poháre Mechanické čistenie Čistiace prostriedky
Estetika
Senzorické vlastnosti piva Branding skla