Vitajte v sekcii programu:
Umenie
čapovať

v tejto sekcii sa dozviete:

  • najčastejšie techniky čapovania
  • udržiavanie čistých pohárov
  • estetika čapovaného piva

Sekcia UMENIE ČAPOVAŤ je rozdelená
na 10 vzdelávacích celkov.

Umenie čapovať
Čapovanie
4 kroky správneho čapovania
Technika
Čistý pohár
Starostlivosť o poháre Mechanické čistenie Čistiace prostriedky
Estetika
Senzorické vlastnosti piva Branding skla

     Umenie čapovať       Estetika     Senzorické vlastnosti piva

Senzorické vlastnosti piva

Čírosť piva

Filtrované pivo musí byť číre a iskrivé, bez známok opalizácie a zákalu. Nefiltrované pivo má potom prirodzený zákal z kvasiniek. Nezabúdajte sudy s týmto pivom skladovať hore dnom a počas čapovania ich občas premiešať.

Chuť a vôňa piva

Čistá vôňa a chuť, správny šmrnc a krémovitá pena piva nabádajú k ďalšiemu napitiu. Celkový dojem s láskou načapovaného piva dotvára aj čisté a útulné prostredie, v ktorom pivo servírujete.

Teplota piva

Pivo si zákazník najviac vychutná pri teplote 6-9 ° C v originálnom pohári. Pivo Heineken potom podávajte pri teplote 0-5 °C.

Naspäť

Čistiace prostriedky

Pokračovať

Branding skla

Nasleduje

Branding skla

Pokračovať
Umenie čapovať
Umenie čapovať
Čapovanie
4 kroky správneho čapovania
Technika
Čistý pohár
Starostlivosť o poháre Mechanické čistenie Čistiace prostriedky
Estetika
Senzorické vlastnosti piva Branding skla